Info vedr. koronasmitte

Her kan du lese tiltak og avgrensinger for aktivitet på Kulturhuset Kuben i forbindelse med Covid-19-pandemien.

Arrangementer gjennomføres til enhver tid etter myndighetenes råd og pålegg om smitteverntiltak. Per tid betyr dette for publikumsforestillinger maks 200 personer, men 1 meter mellom hver "relasjonsgruppe" i salen. Dette betyr at det skal være to åpne seter mellom hver person eller gruppe. Våre kulturhusverter vil sørge for at det er tilgang på hånddesinfisering og at publikum får anvist plasser i salen som ivaretar smittevernkravene om avstand. 

Det gjennomføres forsterket renhold og vi avgrenser antallet publikum på mange forestillinger for å kunne gjennomføre dem. Noen forestillinger vil også bli gjennomført i to runder på samme kveld slik at flest mulig får oppleve forestillingene på en trygg måte. 

Kulturhuset Kuben er godt organisert og mener at vi gjør det som kreves. Det hviler også et ansvar på publikum å ikke møte om man har symptomer eller nylig har oppholdt seg i soner med høy smitterisiko. God hånd- og hostehygiene er viktig og avstandskravet på 1 meter er kun mulig å gjennomføre ved at alle bidrar til å overholde dette tiltaket. 

Velkommen til arrangement på Kuben. Vi har også anledning til å gjennomføre en del møter/ konferanser med god plass og organisering. Vårt bibliotek er tilpasset denne hverdagen og Kuben Kafé holder sin virksomhet etter alle smittevernkrav.

_
_
_