Info vedr. koronasmitte

Her kan du lese tiltak og avgrensinger for aktivitet på Kulturhuset Kuben i forbindelse med Covid-19-pandemien.

  • Samtlige publikumsarrangement som konserter, teater og videre booking av slike er avlyst i alle fall fram til 15. juni 2020. 
  • Grong Folkebibliotek er inntil videre stengt. Åpning eller delvis åpning vurderes fortløpende av lokalt kriseteam. 
  • Samtlige større konferanser, kurs og møter og videre booking av slike er avlyst i alle fall fram til 15. juni 2020. 
  • Alle kinovisninger er innstilt i alle fall fram til 31. juli 2020. 
  • All møtevirksomhet på møterom er avlyst og det er ikke tilgang til å låne møtefasiliteter i alle fall fram til 31. juli. Unntak er skolevirksomhet når disse starter opp og absolutt nødvendige møter av driftspersonell i Grong Kommune.
  • All aktivitet, øvinger, treninger osv på Kulturhuset Kuben og videre henvendelser om slikt er avlyst i alle fall fram til 31. juli 2020. Unntakt er skolevirksomhet (og kulturskole) når disse starter opp.

 

The show must go on! 

Derfor har vi booket et veldig godt høstprogram i håp om at vi åpner salene igjen :) Dere må også gjerne bestille møterom, kurs- og konferanseopplegg til høsten og forhøre dere om aktivitet som ønskes gjennomført på kulturhuset. Vi fakturerer kun ved gjennomføring. Ta vare på hverandre og still opp for de strategier myndighetene bestemmer for å avgrense konsekvensene av pandemien. Man kan synes noen tiltak er unødvendige og noen ganger for meget, men det beste resultatet mot pandemier får man om flokken står samlet bak tiltak som er bestemt. Det er derimot viktig at dere som publikum og brukere av kulturhuset tenker at alt skal tilbake til kulturnormalen igjen og at dere kjøper billetter og planlegger med utgangspunkt i at høsten kan være fin. Det ordner seg alltid om noe blir avlyst! Mvh, Trond Martin Sæterhaug, avdelingsleder kultur/ kulturhussjef. 

 

 

 

_
_
_