Kings of Queen - The show must go on!

Om arrangementet

Kings of Queen består av en rekke erfarne musikere med et stort hjerte for et av de største bandene gjennom tidene. Queen er i vinden som aldri før, og selv om Freddie er borte lever musikken og låtene videre!

VELKOMMEN TIL KINGS OF QUEEN

Kings of Queen er klare til å gi deg en konsertopplevelse hentet fra originalbandets brede og mektige låtkatalog. Her får du høre alle de låtene som bare må være med i en Queen konsert, pluss en del perler som ikke er så mye spilt fra før. Kom og hør Bohemian Rapsody, Love of my life, We will Rock you, We are the champions og mange flere. Ja det er ganske enkelt ”a kind of magic” !

Det er en erfaren gjeng med musikere du får møte i konserten med bandet Kings of Queen:

• Vokal: Leif Terje Nilsen har bred erfaring som vokalist og sanger, og har mange år som profesjonell utøver bak seg i duoen Nilsen Aalberg. Med musikalske forbilder som Freddie Mercury (selvfølgelig), David Coverdale, og Luciano Pavarotti, skulle det ligge godt an til gode Queen tolkninger fra den fronten. Leif Terje har også vært med i TV produksjonen Beat for Beat to ganger, og også i en rekke andre programmer på radio/TV. Som et siste skudd på artist karrieren, så har han også hatt en av hovedrollene i musikalen om Ørnerovet.
  • Bass: Lars Erik Fisknes har spilt og turnert inn og utland med bl.a bluesgitaristen Peer Gynt og Nilsen Aalberg show. Mye brukt teater og studiobassist i Trøndelag. Lars Erik turnerer også fast som bassist for Hans Rotmo.
  • Trommer: Tony Waade har produsert og spilt på hundrevis av plateinnspillinger som stort sett har blitt gjort i hans eget produksjonsmiljø i Lydhagen Studio. Tony har turnert og vært orkesterleder i teater og tv sammenhenger, lokalt og nasjonalt. Ref.: Stephen Ackles, Nilsen Aalberg show. Skei og PT.
  • Gitar: Tore Haugmark har spilt i en rekke band, og er også brukt som studio-og teatermusiker i trøndelag. Tore har også vært en del av Nilsen Aalberg show gjennom flere år.
  • Keyboards: Stein Larsen var med i Stjørdalsbandet Sphinx som bl.a. ble Trønderske mestre i rock. Han har også spilt med Dag Ingebrigtsen noen år, samt Travelling Trønders med Ingebrigtsen/Flakne og en rekke konstellasjoner med musikere i Stjørdalsområdet.