Kuben Basseng - åpent

Om arrangementet

Kuben Basseng åpner nå også som folkebad to ganger per uke. Du kan sikre deg adgangsbillett ved å forhåndskjøpe via disse nettsidene og ebillett-appen frem til 15 før hver bassengkveld. Det vil i tillegg være mulig for drop-in-betaling med Vipps eller kontant på bassengkveldene.

Bassenget holder nå åpent hver mandag og onsdag 17-20.

Familiebading 17.00 – 18.30. Mosjon/trening etter kl.18.30

Kuben Basseng på 12,5 meter har hev- og senkbar bunn med temperatur og vannkvalitet i henhold til regelverk, normer og bruksbehov gjennom uken. Dybde reguleres etter brukergruppe av badevakter og kan ikke diskuteres under bading. Bassenget er en del av Kulturhuset Kuben med tilhørende garderober og inngang/venteområde i foaje.

Vi gjør oppmerksom på at Kuben Kafe åpen med kafedrift/middagsmuligheter frem til kl. 17 i forkant av åpningskveldene. På onsdager er det også (som regel) kinokiosktilbud med dertil utsalgsvarer frem til kl. 20 såfremt det er kinovisninger samme dag. Grong Folkebibliotek har også kveldsåpent frem til kl. 20 på onsdagskveldene. Der er det også mulig å kjøpe en kopp kaffe dersom kafeen er stengt.

Billettpriser: Voksne: 80,-  |  Barn (u/16 år) og honnør 40.-  |  Ledsager aksepteres med ledsagerbevis  |  Familiebillett 200,-

(maks 6 per familiebillett, minimum 1 voksen ansvarlig og maksimum 1 søsken over grense for barnebillett. Ved større familiegrupper kjøpes flere familiebilletter eller barnebilletter i tillegg.) Venner av barna som blir med skal kjøpes ordinær barnebillett. Besteforeldre, myndige søsken o.l. som kan ta foresattrollen i nær relasjon, kan ta foresattes plass i familiebilletten, men maks to voksne per familiebillett.

Sesong/periodebillett selges ikke uten særskilt vurdering (se lenger ned)

Billettene kan forhåndskjøpes via disse nettsidene, appen e-billett eller med kredittkorti bibliotekskranen i bibliotekets åpningestider frem til kl. 15 samme dag som du skal bade. Etter dette er det mulig med drop-in-salg (Vipps/kontant) av ledige plasser ved oppmøte- Maksbegrensningen vurderes av badevaktene basert på de brukergruppene og personene som faktisk kommer og avgjør når det er fullt basert på forhåndsvurderte terskler iht. krav og sikkerhet.

Vi gjør oppmerksomme på at vi per tid ikke vet hvor populært dette tilbudet vil bli, og at man dermed kan måtte regne med at det noen ganger er fullt ved drop-in da bassengstørrelsen er fornuftig dimensjonert for vår kommunestørrelse. 

Leie av bassenget for definerte grupper: 

Timespris for leie av bassenget: 650,-. Ved ønske om leie av basseng send en forespørsel til: postmottak@grong.kommune.no. NB! Se neste avsnitt om krav til godkjent livredningsprøve. 

Krav til godkjent livredningsprøve

Det kreves godkjent livredningsprøve for minimum en av instruktørene/trenere/ ledere fra hver enkelt leietaker.
De som ikke har nødvendig livredningskvalifikasjoner kan tilbys leie av badevakt for kr 350,- + mva. per time. pluss eventuelle tillegg. 

Regelmessig bruk av bassenget som terapi og opptrening

På grunn av kapasitetsbegrensningen i bassenget, selges ikke månedskort/sesongkort til de ordinære åpningstidene. Men dette kan søkes av de som har særskilte behov for ett garantert tilbud i én periode via benyttet helseoppfølging. Vær oppmerksom på at drifterne av Kuben basseng ikke er helsepersonell og tikke har grunnlag for å vite årsak som grunnlag for vurdering. Det prioriteres derfor kontakt som aktuelle brukere oppretter mellom oss og en referanse fra kommunalt ansatt fag/helsepersonell (f.eks. lege og fysioterapauter, ledende sykepleier, kommunepsykolog, fagleder familiebase, eller behandler ved etablerte, private klinikker o.l). fremfor direkte kontakt med brukere med særlig behov).

Kontakten skal ikke overbringe helseopplysninger, kun ett bestilt ønske om en tidsfestet periode fordi dette er vurdert som behøvelig av fagpersonell. Navn oppgis ikke, før vi eventuelt har innvilget periodebilletter. Vi forbeholder oss retten til å avslå slike bestillinger basert på en vurdering om å holde mest mulig billetter åpne for drop-in og allmenn tilgang ved pågang. Det oppfordres derimot fra offentlige, private og idealistiske tiltak å heller leie bassenget for gruppetilbud med godkjent instruktør. Kontaktperson i kommunen for slike henvendelser er avdelingsleder bygg- og eiendom, Lars Kristian Larsen, eller avdelingsleder kultur, Trond Martin Sæterhaug. Spørsmål og diskusjoner som ikke kommer fra ansvarlig helsepersonell og anonymisert blir avvist av avdelingslederne med henvisning til å gå gjennom sin oppfølgingsansvarlig i helsevirksomhet.