1

GRAS

Sju trønderdamer - et folkrockband - av det mest aktuelle og interessante innen musikalske uttrykk i Trøndelag for tida - kommer til Kulturhuset Kuben.

GRAS er et folkrock-band som består av sju trønderdamer som på hver sin kant har opparbeidet seg en solid musikalsk tyngde og som hver for seg har et stort nedslagsfelt i Trøndelag med bl.a Jeanette Hoseth som tidligere år har forbauset spelpublikummet til Namsens Auge med sin fortreffelige vokal i hovedrollen som "Ardis". De har i fellesskap skapt et særegent, vokalsterkt, folkelig og upolert sound med tydelige referanser til rock-, folkemusikk-, bluegrass-, country- og visesjangeren. Gras gjorde stor suksess på sin første festivalspilling, og soundet er i ettertid blitt referert til som en musikalsk blanding av Gåte, Katzenjammer, trønderrock og Ronja Røverdatter-musikk.

På konsert med Gras får du en finurlig miks av musikalske ytterpunkt, både tekstlig og arrangementsmessig. Blandingen av humor og seriøsitet, enkle stev og mektige musikalske vokal- og bandarrangement gjør Gras til et unikt tilskudd i musikkverdenen! 

GRAS består av: Jeanette Hoseth, Ingrid Elise Andersen, Tora Dahle Aagård/ Kathrine Rømmen, Solveig Salthammer Kolaas, Anne Merete Kvelstad, Astrid Rennemo og Sondre Mikalsen 

NB! Konsertstart er kl. 20. Men i forkant, fra kl. 18, arrangeres en kultur- og lokalpolitisk debatt med listetopper i sammenheng med kommunestyrevalget. Debatten er gratis, men konserten har billettsalg. Man kan delta bare på det ene eller begge. Det er servering i forkant av debatt og i pausen før konsert i Kuben Kafé, så her kan man - om man vil være publikum på begge deler - få en fortreffelig, kulturpolitisk helaften i en heltrøndersk ramme. 

_
_
_