1

GrongART

GrongART er en spennende utstilling fra fire kunstnere med rot i Grong. Sverre Seem Jr. stiller ut bilder, Ingri Gartland og Kristian Nesser stiller ut fotografier mens Mari Lilleberre stiller med smykkedesign og grafikk.

Mye av kunsten kan kjøpes! Alt bør sees. Utstillinga foregår samtidig som Namsen Laksfestival pleier å foregå og vil stå litt utover, men del offisielle åpninga vil foregå fredag 2. august kl 18 med underholdning og servering.

Forleng gjerne kvelden med en billett til konserten med Hans Rotmo, Vømmølbasen og hans Porcelenband som starter kl. 20 (begrenset antall billetter). Mer info kommer.

Sverre Seem Jr. tok kunstutdanning på kunsthøyskolen i Bergen(KHIB). Han har etter det jobbet med ulike medier som trykk, tresnitt, relieff og maleri. Han jobber for øyeblikket med å utforske det abstrakte innen både maleri og relieff. Seem Har gjenbruk som en rød tråd i arbeidene og bruker rekved og materialer andre ikke vil ha. Denne utstillingen er en dedikasjon til det naturlige røffe uttrykket naturen gir. Elva, fjellet, skogen og sjøen, men det er ingen fasit i de abstrakte bildene. Så hver kan oppfatte bildene forskjellig.

Ingri Gartland jobber daglig som styrer i Rønningen barnehage. Fotografering er en hobby. Hun er glad i å være ute og jakter motiv gjennom små glimt i nærområdet og områdene i og rundt Grong. Ulike lysforhold og tema vann er ofte gjennomgående tema i bildene, i lag med naturens variasjoner som fjell, skog og mark. Dette er Ingri sin første fotoutstilling.

Kristian Nesser (info kommer)

Mari Lilleberre (info kommer)

_
_
_