1

Herman's Hermits

60 tallet ble dominert av britiske band; Tre av dem ble svært store i USA - The Beatles - The Rolling Stones and ...... Herman's Hermits. Med et platesalg på 75 millioner er de nå klare for Grong og Kulturhuset Kuben.

Fra begynnelsen i Manchester, England, den 1. april 1964, har bandet hatt over 23 hitsingler, 10 hitalbum, 3 store filmer og utallige tv-serier og konsertturer over hele verden – og pr i dag  har de totalt platesalg på over 75 millioner.

Siden 1971 og Peter Noones avgang for å starte en solokarriere i underholdningsbransjen, har gruppa bare fortsatt. Opprinnelig medlem Barry (Bean) Whitwam har styrt bandet til å bli et hardtarbeidende turneband, og de holder fortsatt gjennomsnittlig mer enn 200 konserter pr år.

Turneene tar dem til Tyskland, Belgia, Holland, Skandinavia, USA, Canada, Australia og New Zealand regelmessig, og selvfølgelig i England , der de fremdeles nyter stor suksess..

The Golden Oldies utgjør fortsatt en stor del av showet deres - mye til glede for fansen, som ikke kan motstå å synge sammen med Mr. Brown you’ve got a lovely daughter, Silhouettes, Dandy, Henry VIII  og selvsagt No milk today.  Og mange, mange fler.

Fra 60 tallet, gjennom syttitallet, åttitallet, nittitallet og inn i det 21. århundre er Hermans Hermits  fortsatt "Into something good".

Nå kommer de til Grong og spiller konserten i to sett med en god pause slik at dette blir en helaften med servering i Kuben Kafé for de som ønsker!

Arrangør: Artistguiden.

 

Barry Whitwam                         trommer (originalmedlem)

Geoff Fott                               bass/vokal

Paul Cornwell                           guitar/vokal

Tony Hancox                            keyboards/vokal

 

_
_
_