Namsos Allstar - The hits of Bruce Springsteen

Namsos Allstar blir til The E-street Band med Ronny Grannes og Thomas Brøndbo i rollen som The Boss når det innbys til trivsel i Kuben Kulturhus 17. januar. Hit-paraden spenner over det meste av Springsteens lange karriere, og sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor. Det forventes allsang!

Namsos Allstar består av artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band og Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. For anledningen er bandet også forsterket med saksofonist Egil Furre i rollen som Clarence Clemons. Musikerne har gjennom årene spilt sammen i ulike konstellasjoner, men ble til Namsos Allstar etter ønske om å gjøre noe morsomt sammen. Reportoaret består vanligvis av hitér fra en vid Trønderrockhistorie, men er for anledningen byttet ut med deler av ungdomstidas «lydspor» fra USA.

Et komplett Springsteen-reportoar var i utgangspunktet lett å sette sammen. «The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Born in the USA» er alle selvsagte, i likhet med «Hungry Heart», «Thunder Road», «Radio Nowhere» og mange fler.

Namsos Allstar er:

• Thomas Brøndbo, vokal