1

Musikkteateret "ELVEBLEST" presenterer Nocturne i Nord

Trygve Hoff ville fylt 80 år i 2018. En sterk trio fra Namdalen kommer til Grong og Kuben med denne helt spesielle, musikalske og historiske konserten.

På scenen møter vi Paal Sandø på sang og gitar, Ragnhild Glad på trekkspill og Espen Sandø på bass.

Trygve Henrik Hoff (1938-1978) var en vidtfavnende kunstner som satte spor etter seg over hele landet. Publikum kjenner Trygve fra hans mange konserter, kurs for kor og teateramatører. Dette blir en spesiell kveld med minner, humor og varme som har høstet gode ord.

Vi trekker inn amfiet i konsertsalen Symfoni Namsen, setter opp kafébordene og lar musikerne ved hjelp av sceneopptreden, instrumenter, konsertanlegg og akustikkvegger gjengi lydene fra et konsertopplegg som vil framkalle nostaligi, latter, tanker om liv og samfunn -og kanskje tårer.

Det blir kaffeservering og annet for den som vil ha. Vi selger en billett for kr. 250 som inkluderer gratis kaffe / te og kake. Ordinær billettpris er kr. 200 og ein kan kjøpe det man vil i kafeen.

Vi tilbyr også rabatterte billetter til pensjonister gjennom den kulturelle spaserstokken som inkluderer gratis kaffe/ te og kake for kr. 170.

Det kan være lurt å forhåndskjøpe billetter til denne konserten med visakort i Grong Bibliotek eller gjennom billettsystemet via disse sidene slik at vi vet hvor mange kafebord vi skal sette opp.

Velkommen!

 

 

_
_
_