Karran fra Harran - en kveldssamtale

Om arrangementet

Sammen tar duoen «Karran fra Harran» ansvaret for en trivelig samtalekveld i Harran kirke søndag 26/5. Tema for samtalen vil de foreløpig holde hemmelig, men det loves også litt ekstra underholdning fra Kristoffer.

Kristoffer Sagmo Aalberg

er født og oppvokst i Harran, og han tilbragte mye av oppveksten på Harran samfunnshus der Harran U.L. var fast inventar. Dermed ble han tidlig med som aktør både på revyer og i skuespill. Kristoffer har også underholdt som sanger i flere sammensetninger.

Kristoffer utdannet fra Det Statlige Russiske Akademi for Scenekunst i Århus og Moskva, GITIS, i 2007. Etter endt utdanning debuterte han ved Nord-Trøndelag Teater i 2008. Han ble etter det godt kjent for publikum som programleder i Newton og Barne-TV på NRK.

Nå er harrasingen veldig glad for å være fast ansatt på Den Nationale Scene (DNS) i Bergen der han debuterte i 2011. Det er jo faktisk ikke SÅ mange faste skuespillerjobber, og DNS gir han gode utfordringer i et stort utvalg av rollefigurer.

I det siste har han også gjort seg bemerket som namdaling i spillefilmen «Sulis 1907» .

Jon Håvard Solum

Harrasingen Jon Håvard Solum er administrerende banksjef i Grong Sparebank.

Han er utdannet sivilagronom. Før han begynte i Grong Sparebank i 2000, hadde han arbeidet som rådmann i Høylandet kommune og deretter i Innovasjon Norge. Han har også sittet i Nord-Trøndelag fylkesting for Senterpartiet.

I tillegg til å være daglig leder i Grong Sparebank, har han flere styreverv, bl.a. i Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE), Boli Eiendomsmegling AS og In-Vest AS.

Lokalt er han også kjent for mange opptredener i lokal kulturarrangement bl.a. som konferansier. For de av dere som husker godt, minner vi også på at han var med i «Cabaret Grabbarna».

Jon Håvard er også kjent for mange i fylket som en av programlederne i den populære programposten «Kaffepraten» på Trønder-TV.

Sted: Harran kirke

Kl. 21.00

Billettpris: 225,-