Kveli Rånes Bremseth Show - Humor & Kanari

Kveli Rånes Bremseth serverer helt fersk Humor og Kanari

Kveli Rånes Bremseth har kjørt mange mil i turnebussen medsuksessforestillingen «Artighet varer lengst». Så langt erdensett av over 15000 personer fra setet i en kultursal, og ca. 200000 på TV-skjermen fra sofakroken. Noen av disse timene har humortrioenbrukt til idekasting og-forkasting for å komme fram til grunnlaget for ei ny forestilling.

-Vi har lagetet show sånn som vi liker det selv. Det har fått tittelen HUMOR & Kanari, og tittelen forteller om en blanding som er original og humoristisk. Merkelappen«humormusikalsk underholdning» passer fortsatt, men måten det serveres på er nyskapende. Vi vil for eksempel i større grad enn før ha med aktuelle og lokale poeng når turnerunden starter.

Arnt Egil Rånes, Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli kan videre friste med flere nye karakterer som formidler deres særegne humor. Noen kjente og kjære figurer får også være med videre. –Vi har merket oss atvårt trofaste publikum liker at vi trekker tråder til tidligere forestillinger, men kan garantere at de som nå ser et KRB-show for første gang også vil ha fullt utbytte, sier Sigmund Kveli fra skrivestua. Vi prøver å ta pulsen på samfunnet vi opplever rundt oss, og vil gi et pusterom i en hverdag som er krevende for mange. På scenagjør vi også plass til et fysisk kommentarfelt hvor tullingene slipper til, lover Harald Morten.

-Vi harerfaring medat publikum liker at vi av og til havner utenfor manus og må ro oss i land med tvilsomme improvisasjoner. Vi har derfor satt oss som mål at hver enkelt forestilling skalskille seg litt ut fra den forrige, så hvor vi ender til slutt er ikke godt å vite avslutter Arnt Egil Rånes