Symfoni Namsen

Konsert- og teatersal.

Symfoni Namsen er en konsert- og teatersal med mulighet for å tilpasse akkustikk med motoriserte akustikktepper. Salen har en stor scene (ca 15bx9d) på flatt gulv, men vi har en Nivtec scene tilgjengelig med ulike høyder på sidescenen.

Salen har en sidescene utstyrt med det meste man trenger av kabler, mikrofoner m.m. Sidescenen har carport fra utsiden og inn til scenen slik at innloss er kurant.

Lyd- og lysanlegg inkludert i lånepris som arrangementslokale

Talerstol, laserprojektor, lerret, mygg og mikk inkludert i lånepris som konferanselokale.

Setekapasitet med amfi 325.

Amfi kan trekkast inn og ha mange bruksmuligheter. Vi har ekstra bord og stoler til 200 tilgjengelig.

Symfoni Namsen er utstyrt med mange tepper og kapper, løst og fast utstyr som møter de fleste kravspesifikasjoner for arrangement. Vi har også en Nivtec scene som kan bygges opp ved arrangement på flatt gulv.

Leiepriser avhenger av arrangør (lokal/ idealistisk), (ekstern/kommersiell) og bruksformål (konsert, teater, konferanse, bankett etc.).

I tillegg til grunnleie må man ved ambisiøse arrangement påregne ekstra kostnader for tilstedeværelse av husets tekniske kjentmann og innleie av lyd- og lystekniker. Disse tjenestene er ikke ansatt på huset og leies inn fra gang til gang av aktør eller Kuben. For publikumsarrangement er det påkrevd å bruke lyd-/lystekninger som kulturhusleder godkjenner. Dette for å presentere gode sceneshow, bygge et godt omdømme for publikum for sceniske arrangement og fordi vi ønsker en god utstyrskontroll og bruk av anlegget.